WOONKAMER

WOONKAMER

De woonkamer is een belangrijke kamer in uw huis of appartement. Het is de kamer waar we mensen ontvangen, spelen met onze kinderen, tot rust komen en waar we gezellig samen zijn. Omdat de woonkamer voor ieder van ons zo belangrijk is, is het nodig om hiervoor het juiste meubilair te kiezen. Meubels die u mooi vindt. Die u de nodige functionaliteit geven maar ook een streling zijn voor het oog. 

Hier bij Suwency vindt u salontafelsbijzettafelsconsolestv-meubels en fauteuils.
De salontafel is een meubel dat een belangrijke plaats inneemt in de woonkamer. De salontafel is rond, rechthoekig of vierkant, kan bestaan uit verschillende tafels, die één geheel vormen, maar wordt ook gemaakt met lades en/of opbergruimtes zodat je woonkamer er steeds netjes uitziet. U kan de salontafel combineren met een bijzettafel. De bijzettafel kan dan uit dezelfde collectie komen waardoor uw woonkamer in harmonie blijft. U kan de salontafel of bijzettafel bij ons verkrijgen in houtmetaalglas of marmer
De console is een hoge, lange maar smalle tafel. Het meubel wordt vaak tegen een muur geplaatst of in het midden van de woonkamer om een scheiding te maken tussen woon en -eetkamer. Op de console kan u een lamp plaatsen of andere decorerende stukken, zoals vazen, fotokaders en zoveel meer. De console kan u combineren met de salontafel en/of bijzettafel. Er zijn zelfs salontafels, bijzettafels en consoles van dezelfde collectie. 
Een woonkamer zonder tv-meubel is in deze moderne tijd bijna onmogelijk. Het tv-meubel is verkrijgbaar in alle hoogtes, breedtes en dieptes. U kan deze verkrijgen met lades of met deuren. Er zijn tv-meubels die bestaan uit mango hout of uit metaal. Ze hebben een landelijke lookindustriële look of moderne look. Aan u de keuze.
En om echt te kunnen relaxen in uw woonkamer heeft u een fauteuil nodig. Het zijn loungestoelen om u volledig in te kunnen ontspannen, u kan ze bij Rousseau verkrijgen in verschillende kleuren en stoffen. 

Aarzel dus niet en zoek snel een winkel in uw buurt.